Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Bratislavský Bál: Prominenti utratili stovky eur, aby si naposledy zahopsali!

Iveta Malachovská a Vlado Vondrák Zobraziť galériu (16)
Iveta Malachovská a Vlado Vondrák

BRATISLAVA - Plesová sezóna sa končí! Druhý najprestížnejší ples v metropole Slovenska - Bratislavský Bál v sobotu oficiálne ukončil plesovú sezónu. Tohtoročný 9.ročník si nenechali ujsť ani známe osobnosti z politického, kultúrneho či spoločenského života.

Primátor Bratislavy Andrej Ďurkovský v sobotňajší večer privítal vyše päťsto hostí, medzi ktorými nechýbali známe tváre. Vidieť sme tu mohli bývalého ministra a súčastného výkonného tajomníka Európskej hospodárskej komisie OSN Jána Kubiša s manželkou, exministra Eduarda Kukana s manželkou či tiež exministra Ľudovíta Kaníka s manželkou. Na bál prišiel aj Branislav Záhradník, ktorému robila opäť spoločnosť Zuzana Panczová. Nechýbali ani manželia Rehákovci.

Večerom sprevádzala po piatykrát osvedčená zohratá dvojica Iveta Malachovská a Vlado Vondrák. Medzi účinkujúcimi nechýbali také zvučné mená ako Helena Vondráčková, víťaz Česko Slovenskej SuperStar Martin Chodúr, vokálne zoskupenie 4 TET s Jiřím Kornom, či jazzová legenda Peter Lipa, ktorý v ten večer dostal aj ocenenie Bratislavská čučoriedka v kategórii Osobnosť.

Bratislavský Bál tento rok porušil aj jednu zo svojich tradícii, kedy sa z tradičných priestorov Reduty presťahoval do budovy Divadla P.O. Hviezdoslava. Hostia si tak oproti minulému roku museli za vstup, kvôli menším úpravám a prerábaniu divadla, priplatiť. Za vstupenky dali približne okolo 230 eur.

Známe osobnosti, rovnako tak aj prítomné dámy v nádherných róbach, si môžete pozrieť v našej GALÉRII!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu