Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Záhradník s Panczovou na bále: Takto si hrkútali!

Branislav Záhradník si hrkúta so Zuzanou Panczovou. Zobraziť galériu (6)
Branislav Záhradník si hrkúta so Zuzanou Panczovou.

BRATISLAVA – Žeby láska?! Predseda predstavenstva dopravného podniku Bratislava Branislav Záhradník (36) sa objavil už druhýkrát v spoločnosti s blondínkou Zuzanou Panczovou (28). Tentokrát sme ich stretli na Bratislavskom Bále. Topky.sk preto zisťovali, ako sa na plese bývalý člen vedenia STV s novou partnerkou cítil.

Branislav Záhradník sa na nedávnej premiére divadelnej hry Othello objavil s novou slečnou, čím spôsobil poriadny rozruch. Prišla s ním totiž blondínka Zuzana Panczová, ktorá sa zviditeľnila v jojkárskej šou Dievča za milión. Okamžite sa vynorili špekulácie, že tvoria pár. „Nebudeme sa k tomu vyjadrovať. Je to naše súkromie,“ tvrdili neustále obaja, pričom nepopreli, že by boli spolu.

Túto sobotu dokonca prišli do divadla P.O. Hviezdoslava, kde sa konal druhý najprestížnejší ples sezóny - Bratislavský Bál. Počas večera sa dvojica od seba takmer nepohla. Neustále si pri stole hrkútali do uška a Záhradník predstavoval partnerku svojim známym. Topky.sk preto zaujímalo, či konečne prezradia, ako je to medzi nimi. „Ja som si osvojil zásadu, že svoje súkromie nebudem komentovať,“ znelo s Braňových úst.

Keďže boli v otázke vzájomného vzťahu zdržanliví, zaujímalo nás aspoň, či si spolu na plese zatancujú. „Musím sebakriticky priznať, že moje tanečné schopnosti sú veľmi slabé. Ja sa osmelím k tomu, až keď bude pokročilá hodina. Možno by mi pomohol pohár vínka. Som už starší pán. Myslím si, že necítim rytmus,“ vtipkoval Záhradník. Obrátili sme sa preto na Zuzanu a spýtali sa, ako je to s Braňovým rytmom. „Ja si myslím, že ho cíti výborne. Už sme si v minulosti zatancovali a páčilo sa mi to,“ priblížila nám Panczová jej názor na Braňove tanečné schopnosti. Ako sa neskôr ukázalo, bývalý člen manažmentu STV svoju partnerku nakoniec predsa len vyzvŕtal. A to i napriek tomu, že si o sebe myslí, že nie je dobrý tanečník.

Sledujte TOPKY TV: Panczová priznala, či Záhradník cíti rytmus.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu