Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Tak predsa nemá penis! Lady Gaga ukázala rozkrok v plnej kráse!

Lady Gaga s poodhaleným rozkrokom Zobraziť galériu (12)
Lady Gaga s poodhaleným rozkrokom

LOS ANGELES – Dilema vyriešená raz a navždy! Kontroverzná speváčka Lady Gaga (23) konečne zodpovedala horúcu otázku týkajúcu sa jej genitálií. Priamo počas živého vystúpenia odvážnym outfitom sama prezradila, čo v nohavičkách vlastne nosí!

Nie je z nej žiaden hermafrodit! Fámy o tom, že popová hviezda má ženské aj mužské pohlavné orgány, sa svetom prehnali rýchlosťou blesku v auguste minulého roka. Speváčke totiž na jednom z koncertov spod šiat vykuklo niečo, čo sa až príliš podobalo práve mužskej pýche. Keď Lady Gaga tieto chýry neskôr sama potvrdila v médiách, mnohí jej fanúšikovia stratili akékoľvek pochybnosti a celú historku jej uverili. Ako sa však zdá, všetko je úplne inak a útla blondínka je v rozkroku skutočne „iba“ ženou!

Dôkaz o tom, že medzi nohami nemá žiadne anomálie, poskytla svetu samotná speváčka na nedávnom udeľovaní hudobných cien Grammy. Hneď v úvode sa totiž predviedla energickou šou, počas ktorej najskôr odspievala notoricky známy hit Poker Face a vzápätí spoza klavíra pridala dynamický duet s hudobníkom Eltonom Johnom. Výstredný outfit, ktorý mala po celý čas na sebe však divákov vôbec nešetril – z hlbokého výstrihu sa drala bradavka a vysoké vykrojenie „tam dole“ sa jej doslova zarezávalo medzi nohy! Zo záberov, ktoré vznikli počas takmer 7-minútového vystúpenia je teda jasné, že Lady Gaga obojpohlavná nie je. Za vymysleným penisom však zrejme nikto z jej okolia veľmi nesmúti!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu