Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Lady Gaga: Má strach zo sexu, ľudia z nej!

Lady Gaga Zobraziť galériu (14)
Lady Gaga (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Chýba jej sebavedomie! Hoci sa extravagantná Lady Gaga (23) často predvádza takmer nahá, pred mužmi sa cíti neistá. A strach zo sexu nie je jediný, ktorý ju trápi. Bojí sa aj alkoholu, smrti či lásky!

Nový album je jej psychoterapiou! Práve v ňom sa blond speváčka vyspievala zo všetkých fóbií, ktoré ju trápia. Sama priznáva, že vznikal v čase, keď zakúsila fóbiu z intimity. Možno aj tá je príčinou toho, že je stále single. Lady Gaga však tvrdí, že jej muž nechýba: „Som teraz naozaj šťastná single, pracujem na svojej hudbe a cestujem. Myslím, že príde čas aj na to, ale teraz ešte nie. A aj tak, keď ide o mužov, nemám žiadne sebavedomie,“ priznáva speváčka hitu Love Game.

Lady Gaga momentálne asi radšej ako o chlapoch premýšľa o svojich outfitoch. Hoci nie je jednoduché stále ľudí svojim oblečením prekvapovať, jej sa to darí! Potvrdila to aj v sobotu v Londýne – vyobliekala sa do priehľadnej latexovej kreácie a na hlavu si nasadila kožušinovú čiapku s parožkami. Organizátorov šou X Factor, na ktorej vystúpila v nedeľu, dokonca požiadala aj o nevšedný doprovod na pódiu. Mali tam s ňou byť ovce a motýle! Od hociktorého iného umelca by takáto požiadavka znela ako vtip – Lady Gaga ju však myslela viac ako seriózne. Zo zdravotných a bezpečnostných dôvodov jej však produkcia týchto originálnych spoluúčinkujúcich dovoliť nemohla.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu