Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Polonahá Lady Gaga: Rozťahuje nohy ako dračica!

Lady Gaga dráždi roztiahnutými nohami Zobraziť galériu (10)
Lady Gaga dráždi roztiahnutými nohami

LOS ANGELES - Dráždivá a sexi ako nikdy predtým! Americká speváčka Lady Gaga (23) sa fanúšikom postarala o naozaj pôsobivú vianočnú nádielku - sporo odetá a štíhla ako prútik to roztočila v zubárskom kresle... V ktorom roztiahla nohy ako u gynekológa!

Bikiny z červenej kože, navlas rovnaká čiapka a lesklé šnurovacie čižmy pod kolená! Takouto výbavou potešila popová diva srdcia svojich fanúšikov, ktorí si prišli vychutnať jej koncert v kalifornskom meste Los Angeles. Lady Gaga zavítala do kolísky filmových hviezd tesne pred Vianocami, no jej divoká hudobná šou plná zmyselných tanečných kreácií a odvážnych outfitov bude pokračovať až do marca budúceho roka. Vtedy sa totiž oficiálne končí americká vetva jej turné Monster Ball.

Hoci je hudobná hviezda známa početnými škandálmi, excentrickým módnym vkusom a šokujúcimi vyhláseniami, jej srdce zďaleka nie je tvrdé ako skala. Pod maskou drsňáčky sa totiž skrýva jemná umelkyňa, ktorú dokáže dojať vlastný úspech. Nech to znie akokoľvek neuveriteľne, v ten istý večer ako zvádzala roztiahnutými nohami vo veľkom polohovateľnom kresle, sa neubránila slzám. S vlhkými očami a s hlavou v dlaniach skončila pri preberaní pamätnej tabule za 8 miliónov predaných CD nosičov po celom svete.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu