Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

U Lady Gaga lietajú iskry jedna radosť... Priamo z rozkroku!

Lady Gaga Zobraziť galériu (13)
Lady Gaga

LOS ANGELES – Opäť išla donaha! Hoci do Silvestra zostáva ešte viac ako týždeň, Lady Gaga (23) má generálku svojej svetelnej šou zrejme za sebou. Jej pohrávanie sa s káblikmi a izolačnou páskou však pôsobí vcelku nebezpečne - pozrite, aký skrat si vyrobila rovno medzi nohami!

Pikantný záber, na ktorom popová diva vyzerá ako návod na silvestrovskú zábavu pre samovrahov, je jedným z kolekcie starších, doteraz nezverejnených fotografií. Ich autorom je renomovaný umelecký fotograf David LaChapelle. Ten sa na ne podujal síce už začiatkom roka, no svetlo sveta uzreli, paradoxne, až v jeho závere. Šťavnaté obrázky totiž boli pôvodne určené pre magazín Rolling Stone, ale nakoniec to dotiahli až na ilustráciu Super Deluxe Edície speváčkinho albumu The Fame Monster.

Medzi najatraktívnejšie kúsky tejto umeleckej sady už tradične patria tie, na ktorých sa Lady Gaga pretŕča v Evinom rúchu. Keďže cudnosť jej zakrývajú vystrihnuté slová z palcových titulkov novín, šialené iskry, či strategicky prehnutá panva, jej toľko diskutované prirodzenie zostáva stále záhadou. Medzi záhady však už nepatrí to, kto je pre nás novým horúcim kandidátom na titul „akčný hrdina roka“. Milé dámy, ak máte chuť na výlet k činnej sopke, smelo do toho! V prípade núdze vám pomocnú ruku podá Kanye West, ktorý je zaručene vždy na blízku. P.S.: Kvôli vysokým teplotám oblečenie nechajte radšej doma!

U Lady Gaga lietajú
Zobraziť galériu (13)



Chcete spoznať vlasového chameleóna?? Čítajte tu!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu