Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Lady Gaga má dve pohlavia - spod šiat jej vykukol penis!

Lady Gaga Zobraziť galériu (9)
Lady Gaga

LOS ANGELES - Tajomstvo prezradené! Americká speváčka s netypickým módnym vkusom skrýva v nohavičkách viac, ako by mnohí čakali. Lady Gaga (23) sa počas svojho koncertu poriadne rozohnila a v plnej kráse predviedla to, na čo bývajú pyšní väčšinou muži!

K prekvapivému odhaleniu došlo po doznení skladby Money Honey z albumu The Fame, keď sa hudobná hviezda sediac na motorke prihovárala svojim fanúšikom. Z ničoho nič si však "niečo" medzi nohami upravila a vzápätí sa rázne postavila. Kratučký outfit, na aký sme u nej zvyknutí, všetko zakryť nestihol a svetlo sveta tak uzrel malý ružový penis. Speváčkina ruka, ktorá sa tesne predtým šmátrala v rozkroku, však našepkáva, že pravdepodobne nešlo vôbec o náhodu.

Špekulácie o tom, že "tam dole" to môže roztočiť na dvojaký spôsob, už medzičasom potvrdila aj samotná Lady Gaga týmito slovami: "Nie je to niečo, za čo by som sa hanbila, len to nehovorím všetkým naokolo. Áno, mám mužské aj ženské genitálie, ale považujem sa za ženu. Ide o malú časť penisu, ktorá mi v živote veľmi neprekáža."

V súvislosti s tým, že speváčka ma vyvinuté oba druhy pohlavných orgánov, sa viacerým natískala otázka jej sexuálnej orientácie. Patričnú dávku odvahy preukázal redaktor denníka Mirror, ktorý s ňou o tejto téme neváhal diskutovať. Lady Gaga mu ochotne porozprávala o tom, ako takmer 10 rokov chodila so ženami a na priamu otázku, či je lesbička, odpovedala síce stručne, no o to výstižnejšie: "V krátkosti - áno, som."

Najlepší pohľad sa vám naskytne v našom videu v čase 0:19.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu