Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Lady Gaga s najšialenejšou kreáciou - z vlastných vlasov!

Lady Gaga so šialenou vlasovou kreáciou Zobraziť galériu (13)
Lady Gaga so šialenou vlasovou kreáciou

LAS VEGAS - Zospodu ako svätica, zboku ako Vietnamka na ryžovom poli! Hoci na hlave americkej speváčky sme už videli kadečo, hranice jej bláznivých výtvorov sa dokázali posunúť opäť o kúsok ďalej. Načo míňať peniaze za klobúky... Lady Gaga (23) si jeden vyčarovala z vlastnej hrivy!

Šálka, obrovský gombík, mašle, latexová maska, čipkovaný závoj - to všetko už zdobilo hlavu excentrickej speváčky a zároveň šokovalo celý svet. Ako sa však zdá, studňa jej šialených nápadov v oblasti doplnkov naozaj nemá dno. Na tlačovú konferenciu v Las Vegas totiž dorazila s niečím, čo predčilo všetky jej doterajšie výstrelky!

Na svoje pomery priam konzervatívne oblečená! Zladená do čiernej farby, v priehľadnom tope a minisukni, tradične bez podprsenky. Prvé husle však tentoraz nehrali jej vykúkajúce intímne partie, ale náročná vlasová frizúra. Tú si Lady Gaga podľa denníka Daily Mail nechala urobiť z vlastných prameňov, ktoré mala vytvarované do dlhých lúčov. Či však s takouto variáciou účesu vlastne zažiarila, je naozaj otázne.

Popová diva prišla do mesta hazardných hier predstaviť svoju zbrusu novú dizajnérsku novinku, ktorá je výsledkom spolupráce s lídrom kapely U2, Bonom, a spoločnosťou RED. Ide o červené slúchadlá určené pre široké masy fanúšikov hudby a ľudí s veľkým srdcom. Lady Gaga totiž na tomto produkte nezarobí ani cent! Naopak, rovných päť dolárov z každého predaného kusu poputuje priamo do Afriky na pomoc obyvateľom postihnutým chorobou AIDS.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu