Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pyco ako Tom Cruise: Takto láka na Eurovíziu!

Martin Pyco Rausch Zobraziť galériu (3)
Martin Pyco Rausch

BRATISLAVA – Akoby mu z oka vypadol! Martin Pyco Rausch (32) sa už koncom januára objaví v pozícii moderátora Eurovízie, ktorú bude vysielať STV. V súvislosti s pripravovanou šou vytvorili v Mlynskej doline netradičné upútavky.

Godzilla, Neo z filmu Matrix, či Tom Cruise v snímke Minority Report. Presne týmito veľkofilmami sa nechali inšpirovať tvorcovia spotov estévečkarskej hudobnej šou Eurovízia. Moderátora relácie Martina Pyca Rauscha tak vďaka počítačovej grafike budeme môcť vidieť napríklad v roli filmovej príšery, ktorá zaútočí na bratislavský Nový most. To však nie je všetko. Tvár hudobnej šou sa tiež predstaví v pozícii Nea zo svetoznámeho filmu Matrix, či v roli Toma Cruisa z filmu Minority Report.

V súvislosti so vznikom netradičných upútavok nás zaujímalo, ako sa Pycovi nakrúcali. „Do postáv sa mi vžívalo veľmi ťažko, pretože sa to všetko nakrúcalo na zelenom pozadí. A to je zvláštne, pretože tam okrem mňa nie je nič reálne. Stále som sa režiséra pýtal, ako sa mám tváriť. Bolo to naozaj náročné,“ povedal nám Pyco.

To, ako nakoniec zvládol nakrúcanie, sa môžete presvedčiť sami. Topky.sk vám prinášajú upútavku, v ktorej sa moderátor vžil do kože herca Toma Cruisa z filmu Minority Report.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu