Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pyco porazil Marcina: Vyfúkol mu Eurovíziu! A ešte mu aj ruší kšefty!

Martin Pyco Rausch a Peter Marcin. Zobraziť galériu (13)
Martin Pyco Rausch a Peter Marcin.

BRATISLAVA – Bitka o flek skončila! Topky.sk zistili, že moderátorom ďalšieho ročníka Eurovízie bude opäť Martin Pyco Rausch (32). Horúcim kandidátom na zisk džobu bol aj Peter Marcin (43). Ako sa však najnovšie ukázalo, miesto v hudobnom programe nedostane. Ba čo viac, hrozí mu koniec jeho doterajších šou!

Je to Pyco! Martin Rausch tohtoročným moderovaním Eurovision Song Contest presvedčil STV natoľko, že mu zverili aj ďalší ročník tejto šou. V hre bol aj Peter Marcin, ktorý je momentálne najväčšou hviezdou verejnoprávnej televízie s programom Mini talent show. Eurovízia si však žiada mladšiu krv.

„S Martinom Rauschom sme tesne pred podpisom zmluvy na projekt Eurovision Song Contest 2010. Na tomto fakte by sa už nemalo nič meniť,“ povedal nám PR manažér STV Martin Kontúr. Zmena podľa nás už určite nenastane! Topky.sk totiž v piatok prichytili Pyca pri tom, ako vysmiaty vchádza do budovy STV. Zistili sme, že bol nakrúcať upútavku na európsku pesničkovú šou.

Peter Marcin má teda porážku pri tomto projekte istú. A otázne je, či mu zostane spomínaná detská šou. Eurovízia by sa totiž mala podľa našich zistení vysielať v piatok a v nedeľu, pričom detské talenty účinkovali na obrazovkách práve počas piatkových večerov.

„Mini Talent Show pokračuje,“ tvrdí Kontúr z STV. Pripúšťa však, že v prípade týchto projektov sa prekrývajú vysielacie časy. „Možno sa detská šou nebude načas kvôli Eurovízii vysielať, ale už teraz sa nakrúcajú nové diely,“ vyjadril sa.

Horšie je to s Marcinovou talkšou Chodili sme spolu. Tá sa podľa našich informácií zrejme v ďalšom roku na obrazovkách neobjaví. „Tento formát by nemal pokračovať, ale STV určite Marcinovi vymyslí niečo nové, je to teraz ich najväčšia hviezda,“ povedal nám náš zdroj. Nakoniec sa teda zdá, že veselé Vianoce môžu mať obaja sokovia. Veď prácu na ďalší rok majú istú.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu