Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pyco o Leošovi a Adele: So mnou sa to nedá porovnať!

Martin Pyco Rausch Zobraziť galériu (5)
Martin Pyco Rausch (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Sú iní! Adela Banášová (28) a Čech Leoš Mareš (33) sa ako moderátorská dvojica po prvýkrát predstavili v speváckej šou Česko Slovenská SuperStar. Doposiaľ však po plavovláskinom boku vždy stál v podobných televíznych reláciách moderátor Martin Pyco Rausch (31). Topky.sk sa ho preto spýtali, ako vníma terajšiu dvojicu a v čom je iný ako Leoš.

Martin Pyco Rausch patrí v súčasnosti k našim najlepším mužským moderátorom. Populárnym sa stal najmä po speváckej šou Slovensko hľadá SuperStar, ktorú moderoval spolu s Adelou Banášovou. A práve táto dvojica bola odvtedy obsadzovaná do najlukratívnejších projektov. Až donedávna. Adela totiž vzala ponuku na moderovanie medzinárodnej šou. Po jej boku však nie je Pyco, ale najlepšie platený český moderátor Leoš Mareš.

Keďže sa už Martin Rausch nepodieľa na tvorbe SuperStar, zaujímalo nás, či aspoň spevácku šou sleduje. „Ja som videl zatiaľ asi iba 2 časti. Vždy som niečo mal,“ dozvedáme sa od neho. A aký má názor na moderátorskú dvojicu Mareš - Banášová? „Myslím si, že Leoš je na rozdiel odo mňa taký hŕŕ-bŕŕ. On jednoducho ide. A Adela je tiež v inej pozícii v rámci dvojice, takže je to také oživujúce,“ povedal nám Pyco. Ako topkám ďalej priznal, nevie, ktoré duo je lepšie. „To sa nedá porovnať,“ dodal moderátor. To, čomu sa momentálne venuje, sa dozviete vo videu. 

Sledujte TOPKY TV: Martin Pyco Rausch o tom, čomu sa v súčasnosti venuje a aký má názor na Adelu a Leoša.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu