Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Eurovízii hrozí potupný štart: Pyca môže nahradiť Christová alebo Škamlová!

Pycov flek môže dostať aj Škamlová alebo Christová Zobraziť galériu (4)
Pycov flek môže dostať aj Škamlová alebo Christová

BRATISLAVA – V Mlynskej doline bijú na poplach! Je totiž možné, že Martin Pyco Rausch (31) si dá už tradične televíznu prestávku, počas ktorej sa na istú dobu sťahuje z médií. STV preto hľadá náhradu na moderátorský post do šou Eurovízia. No kvôli nedostatku peňazí bude musieť siahnuť po lacnejšom zvučnom mene. Vzhľadom na nedávne moderátorské trapasy môžu byť v hre Ivana Christová (38) a Romana Škamlová (20)!

Vychytený moderátor Martin „Pyco“ Rausch je v televíznom biznise známy svojimi približne ročnými pauzami. Tie si zatiaľ doprial po uvádzaní každej výpravnej šou. A vyzerá to tak, že ani tentoraz tomu nebude inak.

„Zatiaľ na to neviem odpovedať, tento rok už nič moderovať nechcem. Bolo toho na mňa priveľa,“ priznal topkám Pyco. Ten si len pred pár týždňami mohol vydýchnuť po hektickom období spojenom s Eurovíziou a Let's Dance 3. Dá sa teda čakať, že ak mu príde ponuka moderovať budúcoročnú Eurovíziu, odmietne ju.

„Meno hlavného moderátora či moderátorky národných kôl Eurosongu 2010 v súčasnosti riešime. Čitatelia topiek sa ho včas dozvedia,“ zahmlieval PR manažér STV Martin Kontúr.

Horúčkovité hľadanie osobnosti, ktorá bude divákov sprevádzať domácou verziou Eurovision Song Contest 2010, teda s najväčšou pravdepodobnosťou skončí pri menej zvučných moderátorských menách. Do úvahy prichádzajú napríklad aj Ivana Christová či Romana Škamlová, ktorých nedávne moderátorské výkony nemožno hodnotiť inak ako katastrofálne.

„Rovnako, ako pri ročníku 2009 máme záujem o tie najzvučnejšie mená slovenského šoubiznisu,“ prezradil nám Kontúr. Ivana s Romanou teda majú vzhľadom na medializáciu ich trapasov veľkú šancu.

Zrejme už čoskoro sa rozhodne, kto s estévečkou napokon podpíše zmluvu. Určite však nebude prekvapením, ak by lukratívny moderátorský flek pripadol niektorej zo spomínaných modeliek.

Christovej moderovanie nedopadlo dobre ani zďaleka! Čítajte viac!

Sledujte TOPKY TV: Škamlová svoju moderátorskú premiéru riadne domrvila!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu