Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pyco vs. Marcin: Bitka o lukratívny kšeft!

Peter Marcin a Martin Pyco Rausch Zobraziť galériu (15)
Peter Marcin a Martin Pyco Rausch

BRATISLAVA – Jeden z nich sa poriadne nabalí! Podľa našich informácií sú Peter Marcin (43) a Martin Pyco Rausch (32) horúcimi kandidátmi na zisk slušne plateného moderátorského fleku. Kto z nich dvoch sa objaví v pripravovanom ťažiskovom projekte estévečky – Eurovízii?

Prípravy na budúcoročnú hudobnú súťaž sú už v plnom prúde. V Mlynskej doline sa už začína rysovať zoznam uchádzačov, ktorí zabojujú o možnosť reprezentovať našu krajinu na medzinárodnej úrovni. A hoci už má vedenie STV v tomto relatívne jasno, otázka moderátorskej pozície ešte stále nie je vyriešená.

Podľa našich informácií z televízie patria medzi najhorúcejších kandidátov Martin Pyco Rausch a Peter Marcin. Prvý spomínaný má oproti humoristovi navrch v tom, že už má s podobnými výpravnými programami skúsenosti. A osvedčil sa aj pri predchádzajúcom ročníku Eurovízie. „Nejaké rozhovory už prebehli, ale zatiaľ iba na neformálnej úrovni,“ povedal nám k tejto téme Pyco. Ako ďalej dodal, v prípade oficiálneho záujmu by ponuku z STV zvážil. A pravdepodobne aj prijal, pretože hudba je jeho veľkým koníčkom.

Ako sme sa však dozvedeli od nášho zdroja v Mlynskej doline, do úvahy prichádza ešte Peter Marcin. Ten v súčasnosti žne úspechy so svojou detskou reláciou Mini Talent Show. A preto by vo verejnoprávnej televízii nič nepokazili, ak by vsadili na jeho meno.

V estévečke sú však zatiaľ v akýchkoľvek vyjadreniach na tému „eurovízneho“ moderátora zdržanliví. „V túto chvíľu ešte nebudeme nič komentovať,“ odbil nás PR manažér Jednotky Martin Kontúr. Nechajme sa teda prekvapiť, kto zo spomínanej dvojice nakoniec zhrabne dobre platený kšeft.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu