Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nemravný Santa Claus v sukni: S 50-tkou na krku ukazuje nohavičky!

Odvážna päťdesiatnička Carol McGiffin Zobraziť galériu (2)
Odvážna päťdesiatnička Carol McGiffin

LONDÝN - Nie je Santa ako Santa! Ten v podaní britskej moderátorky Carol McGiffin je údajne aj napriek blížiacej sa päťdesiatke, vráskam a celulitíde doslova na zahryznutie... A čo na to jej 27-ročný zajačik? S fľašou piva v ruke a s unudeným výrazom sa radšej pozerá inam!

Poriadnu dávku odvahy a recesie zároveň predviedla moderátorská hviezda na pikantnom fotení pre magazín Closer. Hoci vo februári oslávi už okrúhle polstoročie, neváhala sa navliecť do červenej košieľky s bielou kožušinkou a navlas rovnakou čiapkou s rukavicami. Takto vianočne naladená ako darček v rozbalenej škatuli pri stromčeku ukazuje zadok o 23 rokov mladšiemu milencovi, Markovi Cassidymu. Ten sa však dvakrát nadšene rozhodne netvári!

Párik s výrazným vekovým rozdielom je spolu len niečo vyše roka, no zaľúbenci sa už stihli zasnúbiť a naplánovať svadbu. Tej sa nemôže dočkať predovšetkým Carol, pre ktorú láska nepozná vekové hranice a s Markom ladí na rovnakej vlnovej dĺžke: "Niekedy kvôli prekročeniu 50-tky stresujem, ale to je niečo, čo nezmením. Mark je veľmi vyspelý na svoj vek - správa sa, akoby bol o desať rokov starší a ja o desať rokov mladšia. Takže sa stretávame niekde uprostred."

Zaujímavosťou je, že aj keď blonďavá moderátorka nemá výstavné telo ako, napríklad, herečka Sharon Stone, stále sa cíti neuveriteľne sexi. To potvrdzuje nielen jej šteklivý záber v dráždivom kostýme Santa Clausa, ale aj úryvok z rozhovoru pre spomínaný magazín: "Na svoje telo som hrdá a Mark si myslí, že som sexi. Byť sexi, to je o sebavedomí, nemá to vôbec nič spoločné s vekom."



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu