Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Šťavnaté Vianoce: Katy Perry ako sexi darček - rozdáva sa polonahá!

Katy Perry ako sexi vianočný darček Zobraziť galériu (14)
Katy Perry ako sexi vianočný darček

LONDÝN - Hoci do najkrajších sviatkov roka zostávajú ešte takmer dva týždne, Katy Perry (25) už čaru Vianoc celkom podľahla. Sviatočná atmosféra ju dokonca tak navnadila, že sa poponáhľala s prvým darčekom - zabaliť ho by však bol priam smrteľný hriech!

Šťastné a veselé! Presne v takom duchu sa nesie nová profilová fotografia v spoločenskej sieti Twitter, ktorú si americká speváčka aktualizovala tento týždeň. Jej fanúšikovia a v neposlednom rade aj milenec Russell Brand sú tak bohatší o netypický, už "rozbalený" prezent - hudobná hviezda sa totiž odfotila hore bez!

Červeno-biela čiapka v štýle Santa Clausa a svetelná reťaz, to je všetko, do čoho Katy schovala svoje sexi krivky. Aj keď prekrížené ruky na prsiach jej cudnosť strážia ako oko v hlave, intímny záber vyznieva naozaj veľmi zvodne. Takémuto Santovi s výrazným rúžom a iskrou v očiach by totiž odolal zrejme iba málokto... Russell teda zaručene nie!

Šťavnaté Vianoce: Katy Perry
Zobraziť galériu (14)

Britský komik je totiž do svojej súčasnej polovičky taký zamilovaný, že jeho srdce zatúžilo po rodine. Nie je nijakým tajomstvom, že v minulosti sa ženy v jeho posteli striedali častejšie ako dni v týždni, no v Katy vraj našiel pre seba tú pravú. Ako sám priznal v jednom z rozhovorov, ich vzájomný vzťah berie tak vážne, že pomaličky začína uvažovať aj nad svadbou: "Ja neviem, oženiť sa, hovoríte? To by bolo skvelé, však? Chcem mať deti - to by bolo tiež veľmi fajn."



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu