Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Plastiková Tara Reid: Predviedla svoje silikóny pre Playboy!

Tara Reid Zobraziť galériu (12)
Tara Reid

LOS ANGELES – Hľadá cestu späť! Herečka Tara Reid (34) by sa zrejme rada opäť ocitla v svetlách reflektorov. Neváha vytiahnuť do boja ani svoju najsilnejšiu (a možno jedinú) zbraň - plasticky upravené telo!

Silikóny vpred! Tak nejako asi povzbudzoval fotograf herečku Taru Reid pri pózovaní na titulnú stranu časopisu Playboy. Viac ako jej tvár totiž jednoznačne čitateľov zaujmú jej zväčšené prsia. Herečka známa z filmu Prci, prci, prcičky sa od svojej úlohy nevinnej tínedžerky veru vzdialila na míle ďaleko. Posledné roky jej života sú plné žúrov do rána a plastických operácií, menej však už herectva.

Mnoho ľudí si pri pohľade na ňu spomenie na jazvy, ktoré jej telo špatili po nevydarenej liposukcii. Práve to je jeden z dôvodov, pre ktorý sa rozhodla odhaliť v januárovom a februárovom čísle pánskeho magazínu. Chce, aby všetci videli, že jej postavička je dnes už úplne bez chyby! O svojom tele povedala: „Chcem aby ľudia videli, že už vyzerám dobre. Som taká už posledných päť alebo šesť rokov, ale ľudia stále vyťahujú tie staré snímky. Je to nespravodlivé a aj preto som sa rozhodla urobiť snímky pre Playboy – aby som všetkým ukázala, že toto som ja a takto vyzerám.“ A keby sa aj našla nejaká chybička, dobrý grafik ju ľahko dokáže opraviť, však, Tara?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu