Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Rihanna sa predáva takmer nahá: Tieto okrúhle prsia pôjdu na dračku!

Sexi Rihanna sa predáva prsiami Zobraziť galériu (13)
Sexi Rihanna sa predáva prsiami

LOS ANGELES - Takto sa robí tvrdý biznis! Americká speváčka Rihanna (21), ktorá sa novým albumom pokúša prebojovať späť medzi hudobnú špičku, rozhodne vie, ako predať svoje umenie. Sexovala by jedna radosť a prsia ukazuje kade-tade... Aspoň, že v jej prípade sa je naozaj na čo pozerať!

Jedna speváčka, päť šťavnatých póz! Rihanna má za sebou ďalšie pikantné fotenie, počas ktorého sa dusná, sexi atmosféra zrejme dala krájať. Outfitmi sa totiž neplytvalo a prvé husle hrali obnažené vnady! Výsledkom sú dráždivé zábery, ktoré zdobia januárové vydanie americkej verzie magazínu GQ a fanúšikom ženskej krásy sľubujú hotovú pastvu pre oči.

Kožené kraťasky a ruky prehodené cez nahé prsia, ultrakrátky pletený svetrík zachytený na bradavkách, či šteklivá súpravička spodnej bielizne s lodičkami na ihličkových podpätkoch. Tým všetkým čokoládová kráska oprášila svoj povestný sexepíl a v priliehavom trikote dvoma čiernobielymi zábermi siahla aj po imidži hudobnej hviezdy s mikrofónom. Ani tentoraz jej však nechýbal výstrih takmer po pupok!

Rihanna je vo svete populárnej hudby dobre známa aj vďaka svojskému štýlu. Inšpiráciu pre kožené korzety, latexové nohavice, čižmy nad kolená a erotické doplnky, v akých sa predvádza na javisku, však rozhodne nehľadá u svojich kolegýň. Ako sa priznala v rozhovore pre MTV, blonďavú Lady Gaga síce nekopíruje, no v otázke módy ju svojím spôsobom obdivuje: "Musím povedať, že veľmi rešpektujem originálnych umelcov a umelcov, ktorí sa neboja robiť to, čo chcú. Lady Gaga má odvážny, nebojácny štýl, to uznávam najviac. Ona je úžasná."



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu