Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nahá či oblečená?! Tieto prsia kožušina veľmi nezohriala!

Bai Ling Zobraziť galériu (5)
Bai Ling

HAMBURG - Tomu sa povie ozajstná zimná inšpirácia! Americká herečka Bai Ling poučila prudérnych Európanov, ako kráčať s módnymi trendmi aj počas chladného decembra - s kožušinou, ale naostro! Čo na tom, že má dávno po štyridsiatke... Prsia treba ukázať!

Rodáčka z Číny sa pred objektívmi paparazzov tento týždeň poriadne odviazala v nemeckom Hamburgu, kde sa smotánka už po desiaty krát zabávala na párty nazvanej Movie Meets Media. Hoci ortuť teplomera sa v týchto dňoch šplhá len na zopár stupňov nad nulou, 43-ročná Aziatka sa v hoteli Atlantic Kempinski pretŕčala polonahá. To sa však zmenilo v okamihu, keď sa vo víre tanca rozvášnila na parkete - všetky hlavy sa otáčali za jej kompletne obnaženými vnadami!

Krátka, bohato riasená suknička z ružového tylu a fialová kožušinová štóla. Tak v pondelok večer vyzerala "zimná" výbava slečny Ling, ktorou si zrejme chcela získať priazeň domácich. Vytetovaná šelma na chrbte, modré pramienky vlasov a opitý výraz tváre však mal tentoraz od hviezdy áčkového formátu na míle ďaleko. Prekvapenie sa teda nekonalo a úroveň jej spoločenského prejavu sa rovnala významnosti jej filmových úloh.

Nahá či oblečená?! Tieto
Zobraziť galériu (5)

Aj keď herečka nedostatkom práce zatiaľ netrpí, snímky, v ktorých sa nedávno "blysla" si filmový fajnšmejker rozhodne nepozrie. Ako odstrašujúci príklad môže výborne poslúžiť akčný film Zastaneš a neprežiješ 2 s Jasonom Stathamom v hlavnej úlohe. Bai si v ňom zahrala hlúpu a otravnú prostitútku, ktorej by ste sa v každej počítačovej hre chceli zbaviť takmer okamžite.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu