Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Spokojná s krivkami? Kim hltá tabletky, chudšie telo pretŕča v bikinách!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (11)
Kim Kardashian

LOS ANGELES - Prípravky na chudnutie fungujú! Neveríte? Tie americké účinkujú aj na také nadrozmerné pozadie, aké nosí hollywoodska sexica Kim Kardashian (28). Tá ako dôkaz predviedla svoju vylepšenú figúru v sexi bikinách - z tabletiek jej dokonca narástli svaly!

Hoci sa doteraz v médiách dušovala, že svoj veľký zadok, široké boky a bujné prsia bezvýhradne zbožňuje, na osobnej stránke v spoločenskej sieti Twitter šokovala novými fotografiami. Pózuje na nich iba v bikinách, tvrdí, že schudla už niekoľko kilogramov a dokonca je na to neuveriteľne pyšná. Žeby ju oblé tvary, na ktorých si vybudovala kariéru, pred tridsiatkou omrzeli?

Nie, neomrzeli. Celý tento výmysel je len obyčajnou súčasťou reklamnej kampane na prípravky na chudnutie značky Quick Trim, ktorej sa Kim upísala so sestrou Khloe. Tá vraj za štyri týždne schudla neuveriteľných deväť kíl. Aj keď staršia zo sestier zhodila tukových vankúšov ďaleko menej, zázračné účinky redukčného programu si takisto nevie vynachváliť: "Posledné tri kilogramy som schudla rýchlo. Milujem Quick Trim, robí perfektné telo!"

Nezmyselná reklama však už na prvý pohľad pôsobí ako lacný trik na obalamutenie Kiminých fanúšikov. Jej najnovšie zábery sú skutočne prudko vyretušované - prirodzene nepôsobí efekt naolejovanej pokožky ani rysujúce sa tehličky na bruchu. Pri detailnejšom skúmaní jej postavy v bledých bikinách sa dokonca natíska škodoradostná otázka, v ktorých partiách je vlastne štíhlejšia...

Spokojná s krivkami? Kim
Zobraziť galériu (11)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu