Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Kim, nie sú tie bikiny primalé?! Veď ti trčí "zárez" na zadku!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (10)
Kim Kardashian

MALIBU - Nevie odhadnúť svoju veľkosť? Hoci si Kim Kardashian (28) vybudovala kariéru na bujných prsiach a obrovskom pozadí, vo svojich predstavách je pravdepodobne o niečo štíhlejšia. Ťažko si inak vysvetliť, prečo jej bikiny odhaľujú aj to, čo nikto netúži vidieť!

Televízna hviezda sa rozhodla svetu ukázať, ako chutí pravé americké leto. V areáli svojho luxusného domu na pláži totiž nafotila sériu šťavnatých záberov v bikinách, ktoré zvýrazňujú jej štedrú nádielku v ženských partiách. K letnej atmosfére u Kim neodmysliteľne patrí grilovanie burgerov, či šantenie na šmýkľavke v bazéne - to všetko samozrejme v trendových plavkách a s rozpustenou hrivou.

Atraktívna tmavovláska si ako správna patriotka uctila aj včerajší Deň nezávislosti a s národnou vlajočkou v ruke si zapózovala na kameni s kvetinovým záhonom v pozadí. Moment americkej idylky však, nanešťastie, pokazilo úsmevné faux-pas. Kim totiž pri kúpe bikín nedocenila veľkosť svojho objemného zadočka a navliekla ho do primalého spodného dielu. Ten ju v sediacej polohe zradil a ukázal jej čiarku medzi "polkami". :-) Do takéhoto pozadia by sa s chuťou zahryzol už asi málokto...

Kim, nie sú tie
Zobraziť galériu (10)

Kim, nie sú tie
Zobraziť galériu (10)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu