Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Kim Kardashian bez mejkapu: Opuchnutá a bledá ako stena!

Kim Kardashian bez mejkapu Zobraziť galériu (10)
Kim Kardashian bez mejkapu

LOS ANGELES - Prirodzená krása? Ani náhodou! Hoci Kim Kardashian (28) poznáme ako sexi krásku s veľkými mandľovými očami a plnými perami, bez kvalitných líčidiel by sa na ulici za ňou zrejme nik neotočil. Aj tuctová tridsiatnička po zobudení totiž vyzerá lepšie!

Televíznu hviezdu paparazzi zachytili "na prírodno" v okamihu, keď vychádzala z losangelského salónu. Unavené úzke oči, opuchnutá pokožka, rozpustená neupravená hriva - to všetko pôsobilo dojmom, že pre Kim bola predošlá noc skutočne dlhá a strávila ju na divokom žúre. Ležérny športový outfit v podobe obtiahnutých legín a tenisiek takisto nasvedčoval tomu, že ráno celkovej úprave veľa času neobetovala.

Miláčik hollywoodskej smotánky sa nechal počuť, že pripravuje novú (ktovie koľkú v poradí) reality šou o verejných vzťahoch. Ak si ale myslí, že k obrazovkám pritiahne najviac divákov tým, že sa v meste bude predvádzať bez mejkapu, zrejme ide o poriadny omyl. Istý americký magazín už totiž u svojich čitateľov skúmal, či Kim bez použitia šminiek vyzerá lepšie ako s dokonalým líčením hodným červeného koberca. Odpoveďou, ktorá, samozrejme, nikoho neprekvapila, bolo jednoznačné nie. K tomu názoru sa priklonilo až 92% hlasujúcich.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu