Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Ďalšia vyzlečená: Šteklivé fotky už na webe ukázala aj Kim Kardashian!

Polonahá Kim Kardashian sa fotí pred zrkadlom Zobraziť galériu (10)
Polonahá Kim Kardashian sa fotí pred zrkadlom

LOS ANGELES - V minulosti sa išli prepadnúť od hanby, teraz svoje privátne zábery ukazujú samé od seba. Záľuba v odhaľovaní kriviek sa medzi dnešnými celebritami šíri ako chrípka. Poslednou "nakazenou" sa stala Kim Kardashian (28) - pohľad na jej sexi tvary však (ako vždy) stojí za to!

Hoci hollywoodska kráska vidí svoju budúcnosť za kamerou v úlohe producentky, mnohí fanúšikovia ženskej krásy sú presvedčení, že stále jej to najviac pristane z opačnej strany. Kim totiž nedávno natáčala reklamu s prípravkami na chudnutie a počas prestávky si dlhú chvíľu v šatni krátila pózovaním pred zrkadlom. Skromne oblečená a s mobilom v ruke.

Televízna hviezda svoje oblé krivky vystavila v čiernej súpravičke, ktorej spodný diel držali len zaviazané šnúrky. Posielajúc vzdušnú pusu samu seba zachytila pripraveným telefónom a výsledok si zavesila na osobnú stránku v komunitnej sieti Twitter. Aj keď jej prednosti už dávno obleteli celý svet vďaka pikantnej porno nahrávke, jedno hodenie očkom po Kiminej čiarke medzi prsiami nikdy neuškodí.

Twitter je obľúbený internetový spojenec mnohých známych tvárí, ktoré paparazzov začínajú oberať o prácu. Len za posledný týždeň sa v Evinom rúchu pred zrkadlom pretŕčala modelka Adrianne Curry a pred ňou sa hore bez zvečnila aj Lindsay Lohan. Obe fešandy si svoje výtvory, tak ako Kim, pridali do profilov práve na Twitteri. Zo spolupatričnosti k rodinám sliediacich fotografov je preto zrejme načase zdvihnúť ukazovák: Dámy, buďte ohľaduplné, veď je kríza!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu