Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Na nepoznanie: Kim ako gotická bohyňa - prezradili ju len široké boky!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (12)
Kim Kardashian

LOS ANGELES - Je to naozaj ona? Ešte sme si ani nestihli poriadne zvyknúť na to, že sa z nej stala opálená plavovláska, a Kim Kardashian (28) už opäť podstúpila ďalšiu zo svojich drastických premien. Tentoraz zašla až tak ďaleko, že ju spoznáte len vďaka jej presláveným ženským tvarom!

Temné líčenie, biela pokožka, čierna lesklá parochňa v tvare prilby a hriešne draho pôsobiace outfity. Namiesto výrazných lícnych kostí čierne očné linky, tmavé tiene a sivomodrý rúž. Toto je podoba novodobého luxusu v štýle gotiky, ktorý na stránkach septembrového vydania magazínu YRB stelesnila Kim Kardashian. Tvár ste pravdepodobne nespoznali, jej panvu ako stvorenú na materstvo a veci s tým súvisiace však určite áno.

Hoci sa hollywoodska kráska na seba vôbec nepodobá, na netradičných fotografiách vyzerá rozhodne zaujímavo. Šaty dýchajúce prepychom jej sadli ako uliate a zvýraznili tie správne partie. Kimine boky v priliehavej zlatej róbe tentokrát poslúžili nielen ako opierka na ruky, ale aj ako výborná pomôcka pri jej identifikácii.

Len čo sa výsledky fotenia v printovej forme objavili v novinových stánkoch, televízna hviezda zábery okamžite zavesila aj na svoju internetovú stránku, kde s neskrývaným nadšením fanúšikom prezradila svoje bezprostredné pocity: "Skutočne milujem tú premenu, šaty boli úžasné!!! Toto je jedno z najneobyčajnejších fotení, aké som kedy robila! Nie som si istá, či niekedy budem mať krátky účes, ale na tomto fotení to fungovalo skvele."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu