Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Fialová o mladosti v Petržalke: Bolo to drsné! Nie všetci prežili...

Zuzana Fialová Zobraziť galériu (11)
Zuzana Fialová

BRATISLAVA – Nová snímka BratislavaFilm ukazuje problém drog a násilia v Bratislave. Na vlastnej koži to zažila aj herečka Zuzana Fialová (35). Topkám naznačila, čo prežila a ako sa snaží od takýchto skúseností uchrániť svojho syna Davida (12).

Zuzana Fialová sa rozhodla bez nároku na honorár hrať v snímke BratislavaFilm. Tá zobrazuje mafiánske praktiky, drogy, klamstvá... Herečky sme sa spýtali, či tiež takto vníma naše hlavné mesto. „Som z Petržalky a je to tak. Toto zobrazenie bolo ešte veľmi pekné. Ja som zažila aj drsnejšie. Ale bolo to už dávno,“ povedala nám herečka tak, akoby svoju tvrdú minulosť už nechcela viac rozoberať. Zuzana sa totiž kedysi priznala k užívaniu drog.

V tomto filme dokonca hrá závislú Stanku. Preto sme chceli vedieť, či by na film pustila svojho syna Davida. „On ani na sekundu nerieši, že som to ja,“ tvrdí Zuzana. So synom však musela túto háklivú tému prebrať, aby sa toho mohol on sám vyvarovať. „Neustále sa rozprávame o všetkých veciach od internetového násilia, sexuálneho zneužívania až po drogy. Strašne sa o neho bojím, pretože som to sama zažila a nie všetci, čo to so mnou zažívali, to aj prežili,“ prezradila nám so smútkom v očiach.

Pozrite si fotografie z včerajšej premiéry v našej GALÉRII!

Sledujte TopkyTV: Zuzana Fialová o svojej drsnej mladosti v Petržalke.




Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu