Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Fialovej odkaz: Kleopatru nepotrebujem... Aj tak som bohyňa!

Zuzana Fialová v šatách v antickom štýle. Zobraziť galériu (9)
Zuzana Fialová v šatách v antickom štýle.

BRATISLAVA – Na panovníčku musí zabudnúť! Zuzanu Fialovú (35) tento rok v úlohe Kleopatry neuvidíme. Herečka však našla spôsob, ako si jednu zo svojich najerotickejších postáv pripomenúť. A dokonca sa povýšila až na grécku bohyňu!

Letné shakespearovské slávnosti prišli o svoju Kleopatru. „Mám inú prácu a je to nezlučiteľné,“ povedala nám minuloročná predstaviteľka egyptskej kráľovnej Zuzana Fialová. „Ale predstavenie bude aj ďalšie leto a určite mi dovolia vrátiť sa doň,“ dodala. Smútok za touto, vraj Shakespearovou najerotickejšou hrou, zaháňala aj počas Let’s Dance.

V poslednom kole sa totiž predviedla v nádherných vínovočervených šatách v antickom štýle. Žiadna Kleopatra, zo Zuzany bola rovno grécka bohyňa! „Cítila som sa výborne. V šatách celkovo sa cítim veľmi žensky a pohodlne,“ prezradila nám. Už teraz sa môžeme tešiť, akú nádhernú róbu si herečka prichystá na veľkolepé finále, v ktorom sa rozhodne o kráľovi alebo kráľovnej tanečného parketu medzi Jurajom Mokrým a Petrou Polnišovou.

Fotografie Zuzany si môžete pozrieť v našej GALÉRII.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu