Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Fialová šnupe kokaín, Kroner vulgárne nadáva!

Ján Kroner a Zuzana Fialová. Zobraziť galériu (9)
Ján Kroner a Zuzana Fialová.

BRATISLAVA – Takto ich nepoznáme! Na obľúbených hercov sa teraz môžete pozrieť z odvrátenej strany. Uvidíte, ako si Zuzana Fialová (35) bankomatovou kartou pripravuje kokaín na šnupanie a Ján Kroner (53) vulgárne nadáva.

Drogová aféra opäť ožíva! Film, v ktorom hrá Zuzana Fialová závislú prostitútku, bude mať premiéru už v pondelok. Teaser, ktorý ľudí láka do kina, obsahuje tie najkontroverznejšie scény. Zuzana si v ňom bankomatovou kartou rozdeľuje drogu na takzvané lajny, ktoré pomocou rúrky vdýchne do nosa.

Od Zuzany bolo naozaj odvážne, že prijala takúto úlohu. V minulosti totiž sama mala s drogami skúsenosti. „Obávam sa, že v mojom prípade to vyplynulo zo zvedavosti a z nedostatočnej informovanosti,“ vyjadrila sa v jednom z rozhovorov na túto tému. Keď sa pred dvomi rokmi prevalilo, že začala nakrúcať tento "pouličný" film, okamžite jej „návrat“ k drogám rozpútal mediálne šialenstvo.

Kontroverzné postavy si v snímke s názvom BratislavaFilm zahrali aj Ján Kroner či Peter Batthyány. Režisér Jakub Kroner nechal svojho otca poriadne si zanadávať vo viacerých scénach. „Na pi.u mi je, celé toto mesto vy.ebané, hnusné...“ sťažuje sa v jednej z nich.

Peter Batthyány si klasicky zahral mafiána. „Ešte ma to neomrzelo. Bola to síce trochu iná robota, než na akú sme zvyknutí, ale hlavné je, že všetci sme to chceli robiť,“ povedal nám herec. Podľa medializovaných informácií si tieto hviezdy zahrali vo filme mladého Kronera bez nároku na honorár.

 

Video: Pozrite si zábery, na ktorých si Zuzana Fialová urobila lajnu z kokaínu a Ján Kroner vulgárne nadáva.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu