Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Fialová, Surovec a ďalší „chľastali“ až do rána: Prežúrované tváre zakrývali, ako sa dalo!

Takto zdrhali zo žúru. Zobraziť galériu (18)
Takto zdrhali zo žúru.

BRATISLAVA – Niektorí to s alkohol prehnali, iní si len zľahka pripili! Známe osobnosti tancujúce v Let´s Dance 3 víťazstvo nového kráľa a kráľovnej poriadne oslávili. Topky.sk nafotili tanečníkov a celebrity, ako v skorých ranných hodinách opúšťajú tajnú párty, ktorá sa konala v centre hlavného mesta.

Veľkolepý projekt skončil a celebrity to aj veľkolepo zapili. Topky.sk boli pri tom a známe osobnosti nepustili z očí. Dokonca ani vtedy, keď tváre nášho šoubiznisu párty opúšťali. Kto s kým odišiel a kto bol podgurážený?

V centre Bratislavy sa zabávalo niekoľko známych osobností. Medzi nimi aj čerstvá kráľovná parketu - tanečníčka Katarína Štumfová, ktorá párty opustila v spoločnosti kamarátky okolo tretej hodiny rannej v extrémne veselej nálade. Zhruba v tom istom čase sa so spoločnosťou zabávajúcich ľudí rozlúčili aj tanečníčka Ivana Surovcová a herec Filip Tůma, ktorý ju sprevádzal. Tesne pred nimi odišla herečka Petra Polnišová so svojim novým priateľom, ako aj Adela Banášová spolu s Petrom Modrovským.

Pri odchode sme stretli aj generálneho riaditeľa Markízy Václava Miku, ktorý plný spokojnosti odchádzal domov s úsmevom na perách. Z bujarého žúru odkráčal aj mokrý Dano Dangl, ktorý nám pri odchode prezradil, že ho obliala Zuzana Fialová. A práve tá mala najteatrálnejší odchod z párty.

Herečka si pri odchode domov o pol piatej ráno celý čas zakrývala svoju tvár luxusnou kabelkou. Dokonca aj v tedy, keď už sedela v taxíku. Podobne, ako ona, sa svoju totožnosť snažil utajiť pri odchode z párty aj tanečník Tomáš Surovec. Zahalil sa bundou. Nepodarilo sa mu to, a pri ceste na toaletu, kam ho sprevádzali až tri ďalšie osoby, sa nám ho podarilo odfotiť. Ako môžete vidieť na našich fotografiách, niektorí si oslavu naozaj poriadne užili.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu