Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hrbatého exmilenka Štofaníková je tehotná: Dieťa bude mať skôr ako zasnúbený tenista!

Martina Štofaníková Zobraziť galériu (4)
Martina Štofaníková

BRATISLAVA - On ju predbehol s priateľkou, ona jeho s dieťaťom! Bývalá partnerka tenistu Dominika Hrbatého (31) Martina Štofaníková (28) všetkých šokovala tehotenstvom! Otec dieťaťa je však neznámy! Zaujímavé na jej požehnanom stave je aj to, že bábätko bude mať skôr, ako jej už takmer pol roka zasnúbený expriateľ.

Bývalá priateľka tenistu Dominika Hrbatého Martina Štofaníková je tehotná. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby po jej boku stál nejaký muž. Na verejnosti sa hovorkyňa Incheby stále objavovala sama a tvrdila, že nikoho nemá. A tak jej tehotenstvo určite viacerým vyrazilo dych. Identitu otca dieťaťa nechce zatiaľ prezradiť.

„S otcom svojho dieťaťa sme sa dohodli, že o tejto téme nebudeme hovoriť. Nechcem sa k tomu teraz vyjadrovať. Určite to časom vyjde najavo,“ povedala tmavovláska, ktorá sa v minulosti objavovala po boku bratislavského podnikateľa Borisa Kollára. A práve preto zrejme vznikli dohady, že on by mal byť údajne otcom jej ešte nenarodeného dieťaťa.

Topky.sk sa budúcej mamičky preto spýtali, či je to tak. „Špekulácie budú vždy. Ale ako som povedala, nechcem sa k tomu vyjadrovať. Dieťa nebolo neplánované. Ja som ho vždy chcela mať a už mám na to aj vek,“ netajila Štofaníková, ktorá pohlavie bábätka už pozná, ale prezradiť ho odmieta. 

Priestor na vyjadrenie sme dali aj známemu milionárovi, ktorý tieto informácie razantne poprel. "Nie, nie je to pravda," povedal pre topky.sk Kollár a na túto tému si dokonca aj zavtipkoval: "Ja čakám dieťa s Angelinou J."

Predbehla Hrbatého


Štofaníkovej bývalý priateľ - športový milionár Dominik Hrbatý, s ktorým sa Martina rozišla po takmer šesťročnom vzťahu v septembri 2007, rozchod dlho neoplakával. Po štyroch mesiacoch od ukončenia jedného vzťahu sa prevalil nový - s Češkou Nelou Petrovou (29).


Hoci s Martinou chodil niekoľko rokov a údajne plánovali aj svadbu, nakoniec k nej nedošlo. Keďže sa s tenistom rozišla práve Štofaníková, viacerí čakali, že si práve ona skôr nájde novú lásku. Lenže Hrbatý ju predbehol. Novú priateľku ukázal pred rokom a v januári po triumfe v Hopmanovom pohári ju dokonca po roku chodenia požiadal o ruku.

Hovorkyňa známeho výstaviska to však zobrala z druhého konca - najskôr dieťa a potom svadba! Dominik zvolil zrejme ten konzervatívnejší spôsob. Nás preto zaujímalo, čo hovorí Štofaníková na to, že svojho exmilenca predsa len v niečom predbehla - bude mať skôr potomka. „Je to zvláštne, že život často robí nepredvídateľné veci. Človek zrazu zistí, že kto je komu súdený,“ dodala budúca prvorodička, ktorá nám prezradila, že svadbu zatiaľ neplánuje. „Neriešim to, ja nie som zástanca veľkých honosných svadieb. Ale nevylučujem ju.“ Uvidíme, či sa Dominik predsa len svojou expriateľkou neinšpiruje a neprinesie bocian aj jemu čoskoro nejakého potomka.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu