Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Jacksonovu smrť zachytila kamera... Videozáznam však záhadne zmizol!

Michael Jackson Zobraziť galériu (6)
Michael Jackson

LOS ANGELES - Ťažký boj o život, ktorý pred tromi týždňami zvádzal legendárny Michael Jackson (†50), mal tichého svedka. Osudnú drámu po celý čas snímal bezpečnostný systém, ktorého záznam sa akoby prepadol pod zem. Aké kompromitujúce zábery asi obsahoval?!

Zosnulý Kráľ popu mal o bezpečnosť vo svojom prenajatom dome v Los Angeles postarané skutočne nadštandardne. Po celej nehnuteľnosti boli vraj rozmiestnené kamery, ktoré neustále snímali, čo sa v dome i mimo neho deje. "Bol to dômyselný a prepracovaný bezpečnostný systém so stálym dozorom. Kamery boli nielen vonku, ale aj vo vnútri domu – v súkromných priestoroch," prezradil magazínu National Enquirer policajný zdroj.

Ten zároveň potvrdil, že hoci bol systém zapnutý aj počas Michaelových posledných chvíľ, nahrávka medzi zadržanými dôkazmi chýba. Na záznamoch uložených na počítačových diskoch, ktoré polícia zadržala, sa navyše objavili medzery. Niektoré pasáže totiž niekto úmyselne vymazal.

Vyšetrovatelia údajne stále hľadajú spevákov veľký čierny kufor, ktorý mal slúžiť ako tajná skrýša silných liekov, striekačiek a infúzií so stojanom. Michaelova záhadná smrť sa v týchto chvíľach vyšetruje ako vražda, čo iba potvrdzuje dohady, ktoré už pred časom vyslovila jeho sestra La Toya: "Michael bol zavraždený. A nemyslíme si, že do toho bola zatiahnutá len jedna osoba. Skôr išlo o konšpiračnú skupinu. Cítim, že to bolo pre peniaze. Mal väčšiu cenu mŕtvy ako živý."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu