Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Jacksonov pohreb: Hádky kvôli peniazom!

Paris, Prince Michael I. na pohrebe Zobraziť galériu (7)
Paris, Prince Michael I. na pohrebe

LOS ANGELES - Starosta Los Angeles Antonio Villaraigosa kritizoval svojich zamestnancov za zriadenie webovej stránky, na ktorej žiadali peniaze na pokrytie mestských nákladov na rozlúčku s Michaelom Jacksonom. Náklady by podľa niektorých poslancov a poslankýň mala zaplatiť Jacksonova rodina a donori.

Podľa Villaraigosových slov je však mesto zodpovedné za ochranu verejnej bezpečnosti a malo by zohnať 1,4 milióna amerických dolárov (v prepočte viac ako milión eur) na zaplatenie policajných služieb, nadčasov a ďalších vecí spojených s poslednou rozlúčkou s Kráľom popu, ktorá sa konala v utorok 7. júla v losangeleskom Staples Center.

Starosta, ktorý bol v čase rozlúčky na dovolenke v Juhoafrickej republike, nazval webovú stránku "absurdnou". Dodal, že nebude žiadať verejnosť ani majiteľov Staples Center o uhradenie nákladov. Pomocou webovej stránky sa podarilo vyzbierať približne 35-tisíc dolárov (asi 25-tisíc eur) od asi 1 800 ľudí. Zatiaľ nie je isté či finančné dary mesto vráti.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu