Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Jacksonovu smrť vyšetrujú ako vraždu! Podozrivý je lekár!

Posledná snímka Michaela Jacksona. Zobraziť galériu (2)
Posledná snímka Michaela Jacksona.

LOS ANGELES - Nečakanú smrť amerického speváka Michaela Jacksona vyšetrujú ako vraždu a polícia sa zameriava na jeho osobného lekára Conrada Murraya. Tvrdí to webová stránka TMZ.com s odvolaním sa na "niekoľko" policajných zdrojov.

Podľa TMZ.com dôkazy poukazujú na isté anestetikum ako "primárnu príčinu úmrtia". V Jacksonovej losangeleskej prenajatej vile, kde žil tesne pred smrťou, našli údajne spomínaný liek, používaný pred operáciami, stojan na infúzie a kyslíkový stan.

Polícia už niekoľkokrát hovorila s losangeleským okresným prokurátorom, aj keď prípad jeho úradu ešte oficiálne nepatrí. Murrayov právnik už koncom júna odmietol informácie, že lekár Jacksonovi predpísal alebo podal lieky proti bolesti, ktoré majú podobný účinok ako morfium alebo liečivá, ktoré by spôsobili jeho smrť.

Jacksonova sestra La Toya tvrdí, že popovú hviezdu zavraždila "banda chamtivých prisluhovačov". O podozrení z "nepoctivého jednania" v súvislosti so smrťou Michaela Jacksona sa zmienil aj jeho otec Joe Jackson. Michael Jackson, jeden z najpopulárnejších umelcov na svete, zomrel 25. júna vo veku 50 rokov po zlyhaní srdca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu