Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Jackson terčom výsmechu: Pred smrťou sa na ňom kruto zabávali!

Michael Jackson a Edddie Murphy. Zobraziť galériu (3)
Michael Jackson a Edddie Murphy.

LOS ANGELES - Jeho smrť niekoľko dní oplakávali, no počas života sa mu do očí vysmievali! Zosnulý spevák Michael Jackson († 50) bol vďačným objektom humoru svetoznámych komikov i producentov - urobili z neho gaya, pedofila, či dokonca vulgárneho grázla a publikum sa išlo zadusiť od smiechu!

Nenávidený i milovaný. Taký bol legendárny hudobník a tanečník, ktorého život okrem umenia sprevádzali početné škandály. Obvinenia z pedofílie, plastické operácie a zmena farby pleti, či podozrenia z homosexuality - to všetko sa stalo námetom pre vystúpenia známych zabávačov, paródie aj televízne šou. Prinášame vám video ukážky s prekladom, ako si Američania zvykli "uctiť" svojho Kráľa popu.

Do varu svojich priaznivcov priviedol Chris Rock vďaka šou nazvanou Never Scared. Vysielala ju stanica HBO, úspech však mala aj vo forme DVD.

Chris Rock: "Ed Bradley sa pokúsil urobiť, čo bolo v jeho silách, aby Michael vyzeral ako cicavec - ako niekto, kto pije vodu a dýcha vzduch, však? Položil Michealovi najľahšie otázky na svete zo všeobecného vzdelania, a - Michael neprešiel testom."
Ch.R. ako Ed Bradley: "Och, Michael, myslíš si, že je správne, aby 45-ročný muž spával v posteli s 13-ročnými chlapcami?" Ch. R. ako Michael Jackson: "Áno."
Ch.R. ako Ed Bradley: "Ok, ok, dovoľ mi preformulovať otázku. Michael, nechal by si spať svoje ratolesti v posteli so 45-ročným mužom obvineným zo sexuálneho obťažovania detí?"
Ch. R. ako Michael Jackson: "Áno."

Medzi zanietených čokoládových imitátorov Michaela Jacksona patril Eddie Murphy. Takto to roztočil na vystúpení pod názvom Delirious.

Eddie Murphy: [...] "Môj manažér povedal: 'Nevieme všetko o Michaelovi. Za zatvorenými dverami z neho môže byť ten zlý sku*vysyn. Je to samotár, za zatvorenými dverami môže byť úplne iný.' A ja by som bol na párty, Michael by pristúpil ku mne a vyzeralo by to asi takto..."
Eddie Murphy ako Michael Jackson: "Môžem s tebou na minútu hovoriť? Čo máš za sku*vený problém, človeče? Ako sa so mnou potom môžeš neustále zasie*ať, hm? Čo majú znamenať všetky tie sku*vené vtipy? Nepáčia sa ti moje handry? Som Micheal-sku*vený-Jackson, nakopem ti zadok. Daj si ku*va pohov, sku*vysyn. Na celom zadku ti hore-dole zatancujem moonwalk."

Z Michaela si vystrelili aj tvorcovia animovanej situačnej komédie South Park. V jednej epizóde sa totiž okrem klasických hrdinov objavil pán Michael Jefferson, ktorého život nápadne pripomína ten Jacksonov - má syna Blanketa, zábavný park i vlastnú zoo...

Cartman: "Pán Jefferson, želám si, aby som mohol byť pri vás celý čas. Ste úžasný.
Mr. Jefferson: Myslím, že ty si úžasný tiež, Cartman." Cartman: "Áno?"
Mr. Jefferson: "Áno."
Cartman: "Áno?"
Mr. Jefferson: "Áno."
Cartman: "Áno?"
Obe kreslené postavičky sa zároveň približujú a nakoniec sa pobozkajú.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu