Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rihanna, nebodaj si Brownovi odpustila?! Ups, ale veď to nie si ty!

Teyana Taylor s Chrisom Brownom a jeho bratom. Zobraziť galériu (6)
Teyana Taylor s Chrisom Brownom a jeho bratom.

LOS ANGELES - Podobajú sa na seba ako dve vajcia a nerozoznali ich ani skúsení novinári! Barbadoská kráska Rihanna (21) má dvojníčku, ktorá ju nielenže kopíruje svojím celkovým zovňajškom, ale dokonca sa stretáva s jej bývalým milencom Chrisom Brownom (20).

V nemom úžase zostali sedieť basketbaloví fanúšikovia, ktorí si v nedeľu prišli pozrieť finálový zápas NBA medzi mužstvom LA Lakers a Orlando Magic. V prvej rade si totiž čarovanie basketbalistov vychutnával čokoládový spevák Chris Brown, jeho brat Quincy a expriateľka Rihanna. Mnohí z prekvapených športových nadšencov sa sami seba pýtali, či speváčka tak veľmi miluje domáce násilie alebo už jednoducho zabudla, ako chutí krv z rozťatej pery.

Hoci aj spravodajské agentúry na fotografiách slečnu tmavej pleti najskôr označili ako Rihannu, nakoniec vysvitlo, že ide o obrovský omyl. Spomínanou dievčinou je len 18-ročná speváčka a rapperka Teyana Taylor, ktorá pravdepodobne podľahla čaru Rihanninho spôsobu života. Teyana sa zviditeľnila ako skazená tínedžerka v dokumente stanice MTV s názvom My Super Sweet 16 a dokonca v roku 2006 urobila choreografiu vo videoklipe k singlu Ring The Alarm od speváčky Beyoncé. V tom čase mala len 15 rokov.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu