Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Paris, tie šaty sme už videli! Opičíš sa po Rihanne?!

Zobraziť galériu (9)

NEW YORK - Nočná mora všetkých celebrít sa stala krutou realitou pre nákupnú maniačku a milovníčku módy Paris Hilton (28). Tá totiž do ulíc vyrazila v rovnakých šatách ako speváčka Rihanna (21) - dokonca v tom istom meste! Ktorá dáma v nich vyzerá lepšie?

Buď majú rovnaký vkus alebo hotelová dedička stratila poslednú štipku fantázie a inšpiráciu hľadá v šatníku svojich kolegýň zo šoubiznisu. Paris a Rihanna sa totiž v priebehu dvoch týždňov ukázali v spoločnosti v navlas rovnakých korzetových šatách. Čiernobiely outfit bez ramienok pochádza z dielne amerického módneho návrhára Alexandra Wanga a na jeho visačke svietila suma v prepočte asi 560 eur.

Kostnatá hollywoodska barbie takto vyparádená v pondelok najskôr prikvitla do televízneho štúdia ako hosť v populárnej šou moderátora Davida Lettermana. Večer sa v tej istej róbe zavesila na rameno svojho miláčika Douga Reinhardta a spoločne vyrazili za kultúrou na Broadway, aby si pozreli muzikál Rock of Ages.

Zatiaľ čo Paris sa pred objektívmi fotografov hrdo predvádzala, čokoládová speváčka bola v minišatách doslova "načapaná". V máji v nich totiž opúšťala manhattanský byt rappera a producenta Kanyeho Westa, o ktorom sa pošuškáva, že s Rihannou nerieši iba pracovné záležitosti.

Vychudnutá Paris rovnako ako hudobná hviezda svoj outfit doplnila čiernymi lakovanými lodičkami. No keďže nedisponuje takým vyvinutým hrudníkom a sexi krivkami ako Rihanna, siahla po čiernom náhrdelníku. Pochvalu si však blondínka zaslúži aspoň za výber jednoduchej čiernej kabelky do ruky - speváčka si totiž cez plece prehodila len ligotavé strieborné vrece.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu