Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kľúčové svedectvo: Rihanna, čaká ťa krížový výsluch!

Rihanna Zobraziť galériu (7)
Rihanna

LOS ANGELES - Speváčku Rihannu predvolali na krížový výsluch v prípade napadnutia a vyhrážania sa r'n'b spevákom Chrisom Brownom. Jej svedectvo by malo byť kľúčovým bodom vyšetrovania útoku, ktorý sa mal odohrať 8. februára v Los Angeles.

Bude musieť 22. júna odpovedať aj na otázky Brownovho právnika Marka Geragosa "Bude tam a na všetko odpovie pravdivo," potvrdil pre magazín People jej advokát Donald Etra. Dvadsaťročný Brown pred súdom vyhlásil, že je nevinný.

Chris Brown mal zaútočiť na Rihannu vo svojom aute. Obvinili ho z napadnutia a vyhrážania sa, za čo mu hrozia štyri roky a osem mesiacov za mrežami. Dôvodom napadnutia bola údajne esemeska v spevákovom mobile od neznámej ženy, ktorú si Rihanna prečítala. Brown jej vraj následne buchol hlavu o okno auta a začal ju opakovane udierať. Speváčka údajne takmer stratila vedomie.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu