Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sexi figúra a presvitajúce bradavky! Toto telo patrí štyridsiatničke?!

Heather Graham Zobraziť galériu (6)
Heather Graham

LONDÝN - Má zmluvu na večnú mladosť? Heather Graham síce už o pár mesiacov oslávi okrúhle 40. narodeniny, no jej imidž sexbomby tomu ani zďaleka nenasvedčuje. Herečka, naopak, priťahuje čoraz väčšiu pozornosť - rozpráva neslušné vtipy a nenosí spodnú bielizeň!

Príťažlivá Američanka opäť vzbudila obrovský záujem na červenom koberci pri príležitosti premiéry jej najnovšej snímky Vo štvorici po opici. Ľahučký odvážny outfit je len ďalším dôkazom toho, že jej sexi krivky sa zaobídu bez najspodnejšej vrstvy oblečenia aj niekoľko dní po sebe. Noc predtým totiž Heather vyrážala dych v Dubline v obtiahnutých čiernych minišatách bez ramienok, ktoré boli na jednej strane prestrihané a na prvý pohľad bolo všetkým jasné, že podprsenka a nohavičky zostali doma.

V Londýne herecká hviezda zvolila dlhú modrú róbu na jedno rameno, ktorá dokonale ladila s jej nebeskými očami. Šaty boli zošité na jednej strane len v oblasti panvy a dokonale obopínali malý zadoček. Okrem štíhlej nôžky spod nich po celý večer vytŕčali aj "premrznuté" bradavky, čo herečke ešte viac pridalo na sexepíle.

Heather sa v novej komédii zhostila úlohy striptérky a prostitútky, ktorá sa po divokom žúre zobudí v Las Vegas s bandou kamarátov, pričom nikto z nich si na predošlú noc vôbec nespomína. V snímke si zahral aj svetoznámy boxer Mike Tyson.

Hoci blonďavá kráska na prvý pohľad vyzerá ako nežné žieňa, v skutočnosti má oplzlý zmysel pre humor a neskoré večery trávi pri pokri s mužskými kolegami: "Existuje o mne tá predstava, že som krehké, nevinné stvorenie, ale ja vlastne milujem rozprávanie neslušných vtipov. Sex je pre mňa zábavný a nemám žiaden problém o ňom hovoriť."

Sexi figúra a presvitajúce
Zobraziť galériu (6)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu