Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Táto herečka vyzerá na 20, no... Vek tohto promi TELA neuhádnete!

Heather Graham Zobraziť galériu (12)
Heather Graham (Zdroj: Instagram)

MIAMI - Neuveriteľné! Poviete si, keď sa dozviete, že dáma na fotke - herečka Heather Graham má už 48 rokov. Plavovláska, známa napríklad z počinov Austin Powers, Posadnutá, či Vo štvorici po opici, sa udržiava v skvelej kondícii. Odmenou jej je skvelo vyzerajúca figúra, ktorou sa smelo pýši na sociálnych sieťach.

Bodaj by sa spokojne neusmievala! Herečka Heather Graham patrí k celebritám, ktoré sa postredníctvom instagramu delia s fanúšikmi aj o momentky zo svojho súkromia. Jedným z posledných príspevkov je fotka, na ktorej 48-ročná herečka pózuje v dvojdielnych plavkách. 

„Wau! Vyzeráš fantasticky. Mnohé päťdesiatničky by kvôli takýmto krivkám vraždili,” znie jeden z mnohých pochvalných komentárov pod záberom. Na lichôtky a komplimenty musí byť Heather zvyknutá. Veď od čias, keď nakrúcala komédiu Austin Powers ubehli desiatky rokov a jej figúra akoby sa vôbec nemenila. 

Heather sa netají tým, že rada cvičí jógu. O svojom stravovaní toho veľa neprezradila. Niet ale pochýb, že si dáva na svoj jedálniček pozor a preferuje skôr zdravšie i menej kalorické jedlá. 

Heather Graham má 48 rokov a telo ako mnohé dvadsiatníčky.
Zobraziť galériu (12)
Heather Graham má 48 rokov a telo ako mnohé dvadsiatníčky.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Heather Graham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu