Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Victoria, kde si nechala podprsenku? Veď ti trčia bradavky!

Victoria Beckham Zobraziť galériu (13)
Victoria Beckham

LONDÝN - Victoria Beckham (35) sa nepotrebuje priveľmi snažiť, aby si získala pozornosť médií. Napriek tomu sa však v poslednom čase cítila z ich strany zanedbávaná, a preto sa im pripomenula spôsobom sebe vlastným - priehľadným topom bez spodnej bielizne!

Britská ikona módy určuje vo svete trendy už nejaký čas, no, chvalabohu, si jej kreácie drvivá väčšina žien nemôže dovoliť. Inak by totiž ulice zaplavili vykúkajúce prsníky spod extravagantných outfitov. V jednom z takých bývalá speváčka predvčerom ráno vyrazila z londýnskeho hotela do sychravého počasia. V bledej minisukni, čiernom svetríku a v odvážnom tope z jemnej látky v plnej kráse predviedla svoje silikóny so vztýčenými bradavkami.

Victoria sa do britskej metropoly vrátila, aby podporila manžela Davida, ktorý v drese svojho tímu na trávniku vo futbalovom chráme Wembley v stredu privítal outsidera z Andorry.

Niekdajšia Spajska si však tento týždeň nevyslúžila spŕšku kritiky len za mizerný outfit. Na mušku si ju vzala aj mužská časť čitateľov magazínu Britain’s More!, ktorá ju označila za celebritu s najhorším telom. Na stranu hlasujúcich sa priklonila aj samotná editorka spomínaného magazínu, ktorá na Victoriinu adresu povedala: "Nie je žiadnym tajomstvom, že väčšine mužov sa páčia ženy s krivkami. Vzhľad Victorie Beckham v štýle 'lízatková hlava' je out."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu