Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nestarnúca herečka v uliciach: Zjavom vyráža dych!

Heather Graham Zobraziť galériu (6)
Heather Graham (Zdroj: SITA)

SANTA MONICA - Môže si to dovoliť! Heather Graham síce v januári oslávila 50. narodeniny, pri pohľade na ňu to však znie neuveriteľne. Atraktívna blondínka sa pýši výstavnou postavičkou a tvárou, na ktorej by ste márne hľadali vrásky. V uplynulých dňoch ju v uliciach nafotili paparazzi a zrejme nám dáte za pravdu, že herečka vyzerala ozaj skvele.

Galéria: Heather Graham je šarmantná žena.
Heather Graham má na konte účinkovanie v mnohých počinoch. Viacerí si ju spájajú najmä s komédiou Austin Powers: Špión, ktorý ma pretiahol. V čase nakrúcania mala 29 rokov. Avšak pri pohľade na ňu niet pochýb, že by úlohu sexi cice zvládla aj dnes. 

Dôkazom sú napríklad aj fotky, ktoré sa v uplynulých dňoch podarilo spraviť bulvárnym fotografom. Tým sa podarilo zvečniť blondínku počas prechádzky. Na sebe mala rifľové šortky a krátky top. Na obdiv tak vystavil svoje dokonalé telo, ktoré jej určite závidí nejedna rovesníčka. 

Heather sa aj s pribúdajúcimi rokmi udržiava v skvelej kondícii. Samozrejmesťou je pre ňu zdravá strava a kráska sa udržiava v skvelej kondícii aj vďaka pravidelnému cvičeniu jógy.

Amanda Holden na 50 rokov rozhodne nevyzerá.
Zobraziť galériu (6)
Amanda Holden na 50 rokov rozhodne nevyzerá.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Heather Graham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu