Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nová tvár Fergie: Hriešne sexi v šatách... A oveľa viac bez nich!

Zobraziť galériu (10)

NEW YORK- Odkedy si Fergie (34) nechala zmeniť farbu vlasov na výrazne tmavší odtieň, neprestáva prekvapovať neuveriteľným sexepílom. Ten vyžaruje nielen z extrakrátkych šiat, ale aj z nového videoklipu plnom dráždivých polonahých scén!

Zo sivej myšky dokonalá siréna! Speváčka populárnej skupiny Black Eyed Peas sa na verejnosti prezentuje čoraz odvážnejšie - dĺžka šiat z jej garderóby sa skracuje a pred kamerou opadávajú zábrany. V čerstvom hudobnom klipe k druhému singlu z albumu The E.N.D. sa Fergie konečne vyzliekla a ukázala svetu svoje božské krivky.

Atraktívna tmavovláska sa v spomínanom videu pretŕča v čiernej vyzývavej súpravičke, pričom cez ramená má prehodený široký šál. V rukách takisto drží štólu z bieleho peria, ktorá vytvára dojem luxusu. Medzi najpikantnejšie scény nepatria len tie so speváčkinými božskými vnadami a dokonalým zadočkom, ale aj lezbické nežnosti medzi dvoma modelkami - jedna z nich je dokonca hore bez, avšak len v necenzúrovanej verzii.

Hudobná hviezda, ktorá sa nedávno takisto priznala, že je bisexuálka a v posteli experimentovala aj so ženami, neskrývala nadšenie: "Naše ďalšie video k singlu I Gotta Feeling sa vám bude páči, pretože v ňom mám malú sekciu telo na telo s dievčaťom. Stretla som tie baby práve pred natáčaním scény. Boli krásne a sexi. Jedna z nich bola dokonca režisérovou priateľkou, takže on skutočne bol šťastný!"

Fergie so svojou skupinou už stihla nový singel odprezentovať aj v populárnej šou moderátora Davida Lettermana. Na sebe mala zvodné metalické šaty pripomínajúce hadiu kožu, ktoré mali viacero sexi otvorov a ani tentoraz to nepreháňali s dĺžkou. Speváčka tak ukázala štíhle nôžky a útly pás, pričom opäť predviedla jednu zo svojich neodolateľných podôb.

Nová tvár Fergie: Hriešne
Zobraziť galériu (10)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu