Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Miláčik Susan Boyle na pokraji zrútenia: Odstúpi zo súťaže?

Susan Boyle Zobraziť galériu (5)
Susan Boyle

LONDÝN - Strach o víťazstvo, odpor niektorých fanúšikov a v neposlednom rade závisť mnohých súťažiacich. Tieto problémy dávajú inak vždy vysmiatej Susan Boyle (48) poriadne zabrať. Dokončí vôbec súťaž o britský talent?

Čerstvá mediálna hviezda zažíva v súčasnosti ťažké chvíle. V urputnej snahe vyhrať súťaž svojich snov si ide po nociach vykričať hlasivky. Spolubývajúcim na hoteli to už samozrejme dlhší čas lezie na nervy. Takýmto spôsobom sa zo zástupu pôvodných fanúšikov začínajú vyčleňovať aj skupinky ľudí, ktorí by Susanino víťazstvo len ťažko znášali.

Nedávno predviedla rodáčka zo Škótska scénku, ktorá jej na popularite asi tiež veľmi nepridala. Dvom cudzincom sa podarilo vyprovokovať trénujúcu Susan k neuveriteľnému výbuchu hnevu.

„Ako si to k***a dovoľujete? Nemôžete sa k***a so mnou takto rozprávať,“ zneli hlasné výkriky adresované drzým mladíkom.

Na obhajobu jej osoby sa však striktne postavil aj samotný porotca súťaže Piers. „Susan Boyle je veľmi milá a veľkorysá dáma, ktorá má poriadne ťažký život. Nedostalo sa jej dosť kyslíka počas pôrodu, čo spôsobilo jej problémy s učením. V škole ju kvôli tomu volali jednoduchá Susan,“ súcití s nádejnou víťazkou súťaže.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu