Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Susan Boyle v súboji s deťmi: Táto úžasná speváčka má len 10 rokov!

Natalie Okri Zobraziť galériu (8)
Natalie Okri

LONDÝN - Dáma v zrelom veku verzus školáci! Aj tak by sa dal nazvať tento ročník britskej súťaže talentov, v ktorej medzi favorizovaných adeptov na víťazstvo pribudla čokoládová speváčka Natalie Okri (10). Jej neuveriteľný hlasový prejav okamžite zaujal porotu i publikum a dokonca si vyslúžil aj prezývku - Beyoncé v detskom prevedení!

Obľúbený televízny program Británia má talent priniesol cez víkend ďalšie prekvapenie, po ktorom už víťazstvo talentovanej Susan Boyle nie je zďaleka také jednoznačné. Nezamestnaná dobrovoľníčka v kostole už totiž nebojuje len s odlišnosťou svojho speváckeho žánru, ale aj s vekom a s citmi divákov. Jej najväčších súperov totiž momentálne predstavujú školopovinné deti - dvanásťročný Shaheen Jafargholi a o dva roky mladšia Natalie.

Čokoládové dievčatko síce na prvý pohľad vyzerá ako obyčajná školáčka, no v momente, keď otvorí ústa a začne spievať, sa zmení na neobyčajnú soulovú divu. Pôsobivým vystúpením v uplynulom kole súťaže si vyslúžila neutíchajúci potlesk publika a nadšené úsmevy porotcov, ktorí nešetrili slovami chvály. Jej detská úprimnosť v hlase a podanie skladby No One od Alicie Keys boli jednoducho úchvatné.

Hoci sa Natalie narodila so zlatom v hrdle a pred sebou má pravdepodobne skvelú budúcnosť, už teraz sa jej nevyhýbajú prejavy závisti od rovesníkov: "V triede je jedno dievča, ktoré si zo mňa uťahuje, pretože nosím obyčajné oblečenie a ona nosí značkové," prezradila speváčka v jednom z rozhovorov. Údajne spieva už od štyroch rokov a neustále na sebe pracuje: "Spievam doma a niekedy dokonca aj pri večeri. Chcem byť speváčkou, divou a rozhodne chcem byť ako Beyoncé." Cieľavedomosť a talent jej teda rozhodne nechýbajú.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu