Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Demi Moore príde povzbudzovať Susan Boyle!

Susan Boyle Zobraziť galériu (8)
Susan Boyle

LONDÝN - Hollywoodska herečka Demi Moore s manželom Ashtonom Kutcherom pravdepodobne pricestujú do Londýna, aby v sobotňajšom finále súťaže Britain's Got Talent podporili internetovú spevácku senzáciu Susan Boyle.

Ako informoval spravodajský portál news.bbc.co.uk, prominentný pár pozvala porotkyňa Amanda Holden prostredníctvom mikroblogovacieho systému Twitter. Moore sa totiž zaradila k slávnym fanúšikom 48-ročnej Škótky po jej prvom verejnom vystúpení, ktoré si ľudia na celom svete cez YouTube pozreli vyše 58-miliónkrát.

Amanda Holden sa teda 46-ročnej Moore cez Twitter spýtala, či by nechcela priletieť do Londýna na sobotňajšie finále. Herečka odpovedala, že áno, v prípade, že jej Simon Cowell ponúkne odvoz svojím súkromným lietadlom. Ten napokon hereckému páru ponúkol letenky prvou triedou. "Žiadne súkromné lietadlo? Aj tak je to veľkorysá ponuka! Ďakujem! Aj Simonovi! Kedy je finále?" reagovala Moore na ponuku leteniek.

Víťaz alebo víťazka súťaže Britain's Got Talent vystúpi na tohtoročnej Royal Variety Show pred kráľovskou rodinou a získa 100-tisíc libier (v prepočte vyše 114-tisíc eur).

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu