Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Barkolová po Skrúcaného sexškandále: Lukáčovú by brala!

VIDEO Barkolová po Skrúcaného sexškandále: Lukáčovú by brala! Zobraziť galériu (8)
VIDEO Barkolová po Skrúcaného sexškandále: Lukáčovú by brala!

BRATISLAVA – Priateľka Štefana Skrúcaného (48) Dominika Lukáčová (23) má o svoju televíznu budúcnosť postarané. Ak by po afére s pornovideom už nedostala v markizáckom spravodajstve priestor, nemusí vešať hlavu. Erika Barkolová (31) má pre ňu dvere do Črepín s hviezdičkou otvorené.

Potom, čo sa vlani na jar prevalilo, že moderátor Václav Bevelagua učinkoval v gay porne, Erika Barkolová neváhala a zlanárila ho do svojej večernej relácie Črepiny s hviezdičkou. V tejto súvislosti sa topky zaujímali, či by po kauze s videom, na ktorom sa údajne nachádza Dominika Lukáčova pri intímnych radovánkach so Štefanom Skrúcaným, dostala táto mladá markizáčka šancu v šteklivej jojkárskej relácii.


„Myslím si, že ak by Dominika chcela, nech sa páči,“ netajila možnosť Barkolová. „Ja mám rada exotov vo svojej relácii,“ dodala so smiechom. Erika sa však priznala, že zábery, na ktorých vraj „leží veľký Števo Skrúcaný úplne nahý“ nepozerala. „Ja som to video našťastie nevidela, takže sa k tomu neviem vyjadriť,“ povedala topkám plavovláska.

Prekvapivý názor jednej strany je teda známy. Teraz je na rade Dominika. Či Barkolovú nakoniec osloví a opustí Záhorskú Bystricu je otázne. S istotou však možno povedať, že miesto v Jojke má viac-menej isté.

 

 



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu