Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Skrúcaného trpký účet za Lukáčovú: Spackané manželstvo a... Na krku sexškandál ako mraky!

Štefan Skrúcaný a Dominika Lukáčová Zobraziť galériu (10)
Štefan Skrúcaný a Dominika Lukáčová

BRATISLAVA – Kedy to skončí?! Vo vzťahu herca Štefana Skrúcaného (48) a Dominky Lukáčovej (23) nepíše markizácka redaktorka práve najružovejšiu stránku jeho života. Krach manželstva, nakrútenie pikantného videa a následné prepieranie intímností zo spálne. To všetko sa skloňuje s menom Miss Spiša roku 2005.

Správa z júla roku 2007 o krachu 22-ročného manželstva Štefana Skrúcaného a Zuzany Tlučkovej bola rovnako šokujúca, ako odhalenie hercovho mileneckého pomeru s Dominikou Lukáčovou. Tá mu pomotala hlavu v roku 2005, kedy zvíťazila v súťaži krásy Miss Spiša, kde sedel známy herec v porote.

Rozvodu predchádzali dva roky tajného stretávania sa s mladou redaktorkou, vtedy ešte Spišskej regionálnej televízie. Okúzlenie z mladej dievčiny malo pre Štefana Skrúcaného následky v podobe trojhodinového rozvodového konania so Zuzanou Tlučkovou. Samotný herec však v minulosti pre médiá poprel informáciu, že by bola za krízou a následným stroskotaním manželstva Dominika Lukáčová. Celá kauza však podľa jeho slov „veci urýchlila“.

Rovnako urýchlene však vyletela aj kariéra rodáčky zo Spiša potom, ako sa jej pomer s hercom odtajnil pred verejnosťou. Z miesta radovej redaktorky tamojšej televízie si to namierila rovno do spravodajstva Joj-ky a neskôr do najsledovanejšej Markízy. Svoj najpikantnejší „príspevok“ však paradoxne nenakrútila pred kamerami súkromnej televízie, ale podľa medializovaných informácií v spoločnej spálni so Štefanom Skrúcaným. Má to byť práve ona, ktorá nakrútila horúce video zachytávajúce intímnosti mileneckého páru, ktoré pred pár dňami kolovalo po internete.

Aj keď sa v súčasnosti Dominika Lukáčová k tejto téme vyjadruje nejasne, jedno je však isté. Škandál so sexvideom rozhodne neprospel popularite Štefana Skrúcaného, ktorý to mal s mienkou u verejnosti už aj tak nahnuté kvôli autonehode z roku 2004, kedy pod kolesami jeho auta zahynula chodkyňa v Považskej Bystrici.

Obdivuhodné však je, ak to možno takýmto prívlastkom označiť, odhodlanie Štefana Skrúcaného, s akým drží stranu svojej polovičke, ktorej meno sa spája s nie práve najružovejšou stránkou hercovho života.

Mnohí muži by po niečom podobnom zrejme hnali svoje partnerky kade ľahšie. No známy herec zvolil úplne opačnú stratégiu. S Dominikou Lukáčovou zdieľa spoločnú domácnosť v prenajatom bratislavskom byte a dokonca nie je vylúčené, že sa obaja nasťahujú do novostavby, po ktorej Štefan Skrúcaný už dlhšie pokukuje. Tá sa tiež nachádza v hlavnom meste v lokalite Ružinov. A aby toho nebolo málo, na svojom aute ju často vozieva do Záhorskej Bystrice, kde redaktorka Markízy pracuje. Nechajme sa prekvapiť, kedy Skrúcanému pretečie pohár trpezlivosti.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu