Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Barkolovej spoveď o mileneckej kríze: Takto je to s naším rozchodom!

Erika Barkolová Zobraziť galériu (12)
Erika Barkolová

BRATISLAVA – Nabrala odvahu a prehovorila! Jojkárska moderátorka Erika Barkolová (31) sa v exkluzívnom rozhovore pre topky.sk otvorene priznala k partnerskej kríze s podnikateľom Radom Baloghom (30). Vyvrcholili medzi nimi nezhody až k definitívnemu rozchodu?

Pred dvoma rokmi sa v súvislosti s jej súkromím skloňovalo zo všetkých strán slovo rozvod. A teraz má na krku podobný partnerský problém. Medzi ňou a súčasným priateľom Radom to škrípe. Erika Barkolová pootvorila exkluzívne pre topky.sk dvere do svojho vzťahu a rozhodla sa prehovoriť o tom, čo sa medzi párikom, ktorý sa nikdy nevedel na spoločenských podujatiach od seba odlepiť, deje.

„Nebývame spolu, lebo sa odo mňa môj priateľ odsťahoval. Nazvala by som to však tak, že všetko je to v štádiu riešenia a nechcem sa ani vyjadrovať, kto je na vine, a kto nie je na vine,“ povedala Barkolová, ktorá partnerskú krízu topkám potvrdila. „Áno, ale riešime to,“ skalopevne presviedčala tvár Promi Novín.


„Ja si myslím, že to sú veci, ktoré si musím v prvom rade vyriešiť ja s mojím partnerom a s deťmi,“ ohradila sa v otázke ďalšieho spolunažívania s partnerom plavovláska. „Sme rodina a je to niečo, čo je v prvom rade na nás,“ rázne dodala moderátorka. Informácie o rozchode však radikálne popiera. „Nie, nie, nie. My s mojím priateľom sme sa nikdy nerozišli,“ odmietala Erika špekulácie o možnom ukončení vzťahu.

Fakt, že sa snažia pozliepať čriepky rozbitého vzťahu, dokázali aj včera, keď si spolu po dlhom čase vyrazili do spoločnosti. Párik nechýbal na slávnostnej premiére filmu Nestyda. „Ja sa tomu teším. Je to taký posun podľa mňa. Uvidíme, či bude kríza zažehnaná, alebo nie,“ nádejala sa blondína. „Ja som vždy tvrdila, že na vzťahu treba pracovať,“ dodala druhým dychom. Snáď sa teda nakoniec kríza medzi mileneckým párikom utrasie.

Barkolovej spoveď o mileneckej
Zobraziť galériu (12)
 
 
 

 


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu