Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Markíza po škandalóznom sexvideu: S Lukáčovou sme spokojní!

Štefan Skrúcaný a Dominika Lukáčová Zobraziť galériu (5)
Štefan Skrúcaný a Dominika Lukáčová

BRATISLAVA – Stoja za ňou! Topky.sk zisťovali, čo hovoria zamestnávatelia markizáčky Dominiky Lukáčovej (23) na pikantné sexvideo, na ktorom sa údajne redaktorka spravodajstva oddáva erotickým hrátkam s hercom Štefanom Skrúcaným (48).

Pred pár dňami začalo po internete kolovať video, na ktorom si párik milencov užíva sexuálne radovánky. Jeho prsty kolujú v jej rozkroku, ona s ním blažene laškuje. Na tom by nebolo nič zvláštne, veď web je plný podobných záberov, ale... Podľa medializovaných informácií sa na tomto videu nachádzajú milenci Dominika Lukáčová a Štefan Skrúcaný. Pikantné scény boli s najväčšou pravdepodobnosťou nakrútené na hotelovej izbe počas výletu v Afrike.

V súvislosti s touto kauzou nás zaujímalo, či nie je ohrozené ďalšie pôsobenie Dominiky Lukáčovej ako redaktorky v serióznom spravodajstve Markízy. „S jej prácou sme spokojní a počítame s ňou aj v budúcnosti,“ dozvedeli sme sa od hovorkyne televízie Oľgy Dúbravskej. „Podľa našich informácií je zverejnenie videa predmetom vyšetrovania polície, a preto sa k tomu TV Markíza nebude vyjadrovať,“ znela odpoveď na našu otázku, či ohrozí zverejnenie videa Lukáčovej pôsobenie v Markíze.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu