Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

a VIDEO Angelina Jolie konečne odhalila svoje dvojičky na verejnosti!

Angelina Jolie a Brad Pitt. Zobraziť galériu (10)
Angelina Jolie a Brad Pitt.

TOKIO - Jedna z najsexy žien sveta sa rozhodla po čase ukázať svetu svoje najmladšie ratolesti, a to nielen na fotografiách. Spolu so súčasným partnerom Bradom Pittom s nimi hrdo prechádzala popred dav nadšených fanúšikov. A tí jednoducho šaleli!

Angelina svoje dvojičky po prvýkrát naživo ukázala verejnosti po tom, čo s celou rodinou pristála na medzinárodnom letisku hlavného mesta Japonska. Dôvodom jej vzácnej návštevy bola premiéra Bradovho najnovšieho filmu Podivuhodný prípad Benjamina Buttona.

Jeden z najsledovanejších párov Hollywoodu si úlohu v dozeraní na deti spravodlivo rozdelil. Obe herecké hviezdy mali na starosti troch potomkov, pričom najmladších si niesli na hrudi a ostatné deti príkladne viedli za drobné rúčky.

Brad si na prsiach uhniezdil syna Knoxa, ktorý v spomínaný deň všetkým naokolo dokázal, že okrem mnohých ďalších predností zdedil aj ockov zmysel pre módu. V sivom svetríku a plochej čiapke maličký vyzeral, akoby hercovi naozaj z oka vypadol. Malá princezná Vivienne sa hrdo niesla v závese uviazanom okolo Angelininho hrudníka. Zladená bola do anjelskej bielej farby a hlavičku jej zdobil klobúčik.

Angelina svoje minulý rok narodené deťúrence po prvýkrát ukázala ešte ako bábätká. Za ich uverejnené fotografie zinkasovala úctyhodných 14 miliónov dolárov, ktoré samozrejme venovala charitatívnej organizácii.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu