Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Angelina Jolie a Brad Pitt: S novými účesmi sú "na jednej vlne"!

Angelina Jolie a Brad Pitt Zobraziť galériu (6)
Angelina Jolie a Brad Pitt

BERLÍN - Jeden z najsledovanejších hereckých párov Hollywoodu sa v pondelok objavil v hlavnom meste Nemecka. Zaľúbenci zaujali nielen kontrastným oblečením, ale predovšetkým novou úpravou vlasov - obom sa evidentne páčia vlny, a to na rovnakú stranu!

Prominentný párik poctil svojou návštevou Berlín pri príležitosti nemeckej premiéry filmu s názvom The Curious Case Of Benjamin Button (Podivuhodný prípad Benjamina Buttona), v ktorom si Brad zahral hlavnú úlohu. V spomínanej snímke stvárnil muža, ktorý sa narodil ako starý pán s niekoľkými chorobami vyššieho veku a malou šancou na prežitie. Muž však boj nad smrťou vyhral a čas prekvapujúco začína hrať v jeho prospech - s pribúdajúcimi mesiacmi totiž starec postupne mladne.

Hoci má táto romantická dráma u kritikov vynikajúce hodnotenie, hlavného predstaviteľa na pondelňajšej premiére zatienila jeho krásna polovička. Angelina totiž dorazila v snehobielom nohavicovom kostýme s výraznou náušnicou v ľavom uchu. Jej pravú stranu hlavy zdobila obrovská vlna vytvorená z natupírovaných vlasov v štýle 60. rokov.

Vlna na pravú stranu dominovala aj Bradovmu novému účesu s vystrihanými bokmi. Herec sa po boku svojej anjelskej priateľky objavil v kontrastnom tmavom obleku a vytŕčajúcu bledú košeľu si dokonca prekryl čiernym šálom. Niet najmenších pochýb o tom, že protiklady sa dokonale priťahujú.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu