Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Brad, dávaj si pozor! Angelina je v kontakte s bývalým!

Angelina Jolie a exmanžel Billy Bob Thorton Zobraziť galériu (7)
Angelina Jolie a exmanžel Billy Bob Thorton (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Exmanžel Angeliny Jolie sa priznal, že s krásnou herečkou majú k sebe ešte stále dosť blízko. Žeby sympatie medzi nimi ešte nevyhasli a potvrdí sa známe „stará láska nehrdzavie“.

Herec Billy Bob Thorton (53) je známy okrem svojich filmov aj nemalým množstvom stroskotaných manželstiev. Jednou z jeho piatich žien bola aj momentálna partnerka Brada Pitta, tmavovláska Angelina.

Expartneri sa spolu stretli na striebornom plátne v komédii Pushing Thin z roku 1999. Okrem toho si v čase svojho nevydareného manželstva stihli okrem spravenia pár modrín adoptovať Angelinino prvé dieťa Maddoxa.

Napriek výrazným nezhodám sa Billy tvári, že ich súčasný vzťah je viac ako v poriadku.

„Celý čas sa spolu zhovárame,“ a dodáva: „Ja aj ona stále hľadáme niečo, čo by sme mohli robiť spolu. Len musíme nájsť tú správnu vec.“

Takou vecou by mohlo byť zrejme opätovné stretnutie na spoločnom filmovom projekte: „Chcel by som s Angie natočiť ešte nejaký film, keď na to príde čas,“ netají svoje túžby Thorton.


Herec prezradil aj mená ďalších dvoch herečiek, pri ktorých by filmovou ponukou určite nepohrdol. Tými  vyvolenými sa stali Jessica Biel (26) a Cate Blanchett (39). „Pracoval som s Cate dvakrát a je asi tou najlepšou herečkou vôbec,“ obhajuje Billy svoj úzky výber.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu